Hulp onderweg?

12 Juli 2020

Terug

Hulp onderweg?
Wanneer u pech krijgt met de auto, dan kunt u langs de weg stoppen en de pechhulp bellen waarbij u bent aangesloten. Op het water bent u bij pech met de boot vaak stuurloos en dan is zelf een veilige ligplaats bereiken niet meer mogelijk. Een haperende motor, een defect roer of een beschadigde schroef. We komen vrijwel ieder weekend wel een pechgeval tegen. In zo'n geval kunnen we u met uw boot weer veilig terugslepen naar de thuishaven.

Voor wie?
Deze diensten bieden we aan aan boten uit havens die ons steunen, maar het is ook mogelijk voor particuliere booteigenaren of verhuurders om een zogenoemde deelnemer te worden. Zo helpt u ons de Maasplassen veilig te houden en zo kunt u het gehele seizoen* van onze sleepdiensten gebruik maken.

Hoe werkt het?
Heeft u een ligplaats in een haven tussen grofweg Wessem en Maaseik en steunt uw haven onze brigade als deelnemer? Dan krijgt u aan het begin van het seizoen een sticker. Plak die zichtbaar in uw boot. Is uw haven geen deelnemer of heeft u geen vaste ligplaats, dan kunt u alsnog een sticker als bewijs van deelname aanschaffen bij Het Anker Watersport.
Wilt u als als haven of als bootverhuurder deelnemer worden? Neem dan contact op via ons contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

*) Voor meer informatie over de maanden waarin wij actief zijn en de actuele tijden op de pagina Over ons. We bieden deze diensten alleen aan op zaterdag en zondag in de genoemde maanden en op de genoemde tijden.Deel dit bericht:

Terug